> Global  >  Malay
  • Asian kedai pakaian perkahwinan
  • Online pakaian perkahwinan asian
  • Belanja baju pernikahan asian

Pakistan Pernikahan Pakaian

pernikahan adalah beberapa hari tidak pernah ingin melupakan dan pakaian perkahwinan berada di atas senarai penting. Bagi orang-orang dari warisan Pakistan, Pakistan termasuk gaun yang indah merupakan sebuah kenikmatan dan sukacita menimbangkan pelbagai gaya, warna dan desain yang sedia. Namun, anda tidak harus dari Pakistan untuk memilih untuk menggunakan pakaian perkahwinan Pakistan, dan banyak wanita yang membuat pilihan itu, kerana mereka mencari melihat, unik etnik untuk hari khusus mereka.

gaun Pakistan dikenali kerana warna-warna cerah dan embellishments hati. Sementara Amerika perkahwinan biasanya termasuk gaun pengantin putih, baju pernikahan Pakistan memanfaatkan berbagai warna. Beberapa warna yang lebih popular untuk baju Pakistan, atau Lehenga, yang biru terang, merah merah, emas, hijau dan ungu. Kebanyakan gaun Pakistan anda akan melihat talian akan menggabungkan warna dan kain bersama-sama dengan cara yang sangat menarik. Anda mungkin akan melihat gaun dengan dasar emas dan hiasan jeruk bersemangat. Atau Sienna hijau zaitun dan dibakar mungkin merupakan pilihan warna yang sesuai pengantin yang terbaik.

Warna kain bukan satu-satunya untuk berfikir tentang saat memilih gaun Pakistan. baju pernikahan Pakistan dikenali embellishments mereka. Banyak Brides ingin bersinar dan bersinar pada hari pernikahan mereka, dan gaun ini membuat semuanya mungkin. Gaya dan desain mulai dari yang mudah kepada kompleks, dan dari yang tenang untuk keras dalam kaitannya dengan ornamen. Payet, manik-manik, renda dan sulam kompleks membuat gaun Pakistan biasa indah. Threading logam dan manik-manik akan membuat paparan pengantin seperti puteri dia. Sparkling perhiasan berlari di sana-sini, atau ditempatkan strategik dalam pola yang indah boleh menukar gaun ke dalam mimpi yang menjadi kenyataan.

Ketika memilih pakaian perkahwinan Pakistan, dan terutama ketika memilih gaun pengantin, kedai untuk warna dan gaya yang terutama aksen ciri sendiri pengantin wanita. Kulit nada dan bayangan harus dipertimbangkan ketika melihat warna. Bentuk tubuh juga harus dipertimbangkan. Beberapa gaun Pakistan adalah bentuk-pas dan mempunyai sedikit dari korset melihat kepada mereka. Lain lebih longgar pas dan akan lebih sesuai untuk pengantin yang lebih penuh-pikir.

pengantin adalah bukan satu-satunya yang perlu mencari pakaian perkahwinan Pakistan. Ada pelbagai gaun yang indah dan pakaian bagi mereka yang menghadiri majlis perkahwinan sebagai tetamu. Apakah pernikahan adalah kasual atau lebih formal, pada musim sejuk atau pada musim bunga, ada banyak pilihan saat belanja online untuk pakaian perkahwinan. Ingat bahawa dalam perkahwinan Pakistan, itu boleh diterima bagi wanita untuk mengenakan setelan celana dan mereka biasanya dikenakan dengan gaun, tunik panjang yang indah mengalir seperti di atas.

baju pernikahan Pakistan tidak perlu terlalu mahal. Beberapa toko online dapat menyediakan pakaian dengan kos grosir. Ingat bahawa pengantin khas akan membayar mana-mana dari $ 500 sampai $ 5000 atau lebih pada gaun pengantin mereka. Shop for berurusan tetapi tidak kompromi terhadap high. Di India dan Pakistan, perkahwinan penuh dengan warna dan Vibrance. Toko baju pernikahan Pakistan dan membuat khusus hari cerah dan berwarna-warni juga.

Contact MeKita akan berasa gembira membantu anda.
untuk maklumat lanjut pertanyaan,
sila taip mesej anda di sini :
© 2015 - Utsav Fashion, All rights reserved