> Global  >  Malay
  • Pernikahan kedai pakaian laki-laki
  • Online pakaian pengantin laki-laki
  • Belanja baju pengantin lelaki

Pernikahan pakaian untuk laki-laki

Memilih Pakaian Pernikahan Sempurna untuk Pria
Perancangan perkahwinan boleh mencabar, terutamanya jika anda harus berpadanan dengan sejumlah besar orang untuk jas dan gaun. Pernikahan pakaian untuk laki-laki boleh tradisional atau moden, memberikan anda pilihan yang membolehkan anda membuat mimpi Pernikahan unik anda sendiri. Tips ini akan membantu anda memilih mod India sempurna untuk orang-orang di pesta pengantin anda.

Gaya Tersedia
Gaya tradisional untuk laki-laki di India adalah Sherwani, pakaian yang datang dalam berbagai warna. Kebanyakan lelaki memilih kemeja berwarna sangat ringan, mudah untuk pernikahan mereka bersama-sama dengan syal berwarna dan serban. Merah muda, merah, emas, dan perak adalah warna popular untuk pakaian pengantin lelaki. Anda dapat mencari busana tradisional ini jika anda belanja online, serta pilihan yang lebih moden seperti bordir jaket gelap dan seluar. Seting boleh dipilih yang sesuai dengan gaya peribadi anda untuk pernikahan.

Jika anda berbelanja di kedai online, pastikan bahawa anda melihat semua gaya sedia untuk mencari pakaian pengantin lelaki yang sesuai dengan keperluan peribadi anda. Jika anda mempunyai perkahwinan antarabangsa, contohnya, anda mungkin ingin menekankan budaya India tradisional untuk menghormati budaya anda. Sebuah pernikahan moden juga bisa sangat tradisional jika anda memilih Sherwani yang dibuat dengan bahan berwarna gelap dan bordir dengan warna yang sama dengan kain. Pilihan ini mencerminkan kedua-dua mode moden dan budaya tradisional.

Membuat Wedding anda
Pernikahan pakaian untuk laki-laki akan menjadi sebahagian besar dari seluruh perkahwinan fashion anda. Jika anda berkahwin, anda perlu meluangkan masa untuk melihat bagaimana Sherwani akan bekerja dengan gaun pengantin. Belanja online membolehkan anda sesuai dengan serban tukang kuda dan mantel sempurna dengan gaun pilihan anda. Carilah sebuah kedai online yang menjual semua pakaian perkahwinan dan aksesoris yang anda perlukan untuk menyelesaikan fashion anda pada hari besar. Ada puluhan warna dan gaya untuk memilih untuk turban, jaket, gaun, syal, dan sepatu.

Sebuah Jodhpuri juga merupakan pilihan yang sangat baik untuk pakaian pengantin lelaki. Jenis tetapan berbeza kerana ia merupakan tiga potong pakaian yang lebih moden daripada Sherwani tradisional. Apa pun yang anda pilih mode, warna dan bordir yang penting untuk dipertimbangkan. perkahwinan anda pakaian untuk laki-laki tidak boleh biasanya lebih hiasan dari fashion dikenakan oleh pengantin, dan pakaian harus sesuai untuk melihat unified pada hari pernikahan anda.

Aksesoris
Pernikahan pakaian untuk laki-laki hanyalah awal perancangan perkahwinan anda. Anda juga perlu memilih aksesoris untuk hari itu, termasuk mojris atau jutties yang anda ingin untuk laki-laki untuk digunakan. mojris sulaman indah merupakan tambahan yang dapat menarik semua pakaian pengantin lelaki bersama-sama untuk paparan penuh, adakah anda memakai Sherwani tradisional atau tetapan tiga potong yang lebih moden.

Contact MeKita akan berasa gembira membantu anda.
untuk maklumat lanjut pertanyaan,
sila taip mesej anda di sini :
© 2015 - Utsav Fashion, All rights reserved