> Global  >  Malay
  • Kedai pakaian
  • Online pakaian
  • Belanja pakaian

India Pakaian

pakaian India terkenal dengan desain dihuraikan dengan dekorasi mewah, seperti zaris, manik-manik, rhinestones, dan bordir tradisional. Jika anda menikmati memakai baju India tapi seperti pakaian India mempunyai sentuhan moden, anda akan menikmati apa Ustav yang ditawarkan.

Ustav ciri pelbagai pakaian India untuk setiap kewangan. India pakaian ini dibuat dengan bahan unstitched, dan syarikat juga akan menyediakan perkhidmatan percuma perubahan jika perlu. Ustav telah menerima banyak tanggapan positif untuk kostum di seluruh dunia untuk pakaian yang dijualnya.

Adakah anda mencari saree mewah, salwar kameez trendi, atau bintang lehenga choli pengantin, anda akan menemui pakaian India yang sesuai dengan keutamaan anda, gaya, dan kewangan. Contohnya, jika anda akan menghadiri acara semi formal, anda mungkin mahu melihat pesta saree ditawarkan oleh Ustav. Sebuah saree bersih berasaskan hijau dengan payet dan bekerja reham pasti akan menarik perhatian banyak orang. Namun, jika anda sedang mencari sesuatu yang lebih moden dan mudah, anda mungkin ingin melihat ke salwar kameez kapas gelap dengan pekerjaan resham dan mencetak bunga. Sebuah kameez churidar juga merupakan pilihan yang baik jika anda mencari pakaian India lebih matang.

Ustav juga membawa pelbagai pilihan pakaian India meriah sehingga anda dapat merayakan dengan gaya tanpa cela. Sebuah saree dihiasi baik akan membawa keluar sisi feminin anda. Di sisi lain, jika anda mencari pakaian lelaki India, anda mungkin mahu menyemak tetapan pathani, piyama kurta, dan kurtas dhoti di Ustav. Untuk menarik semua perhatian pada anda, mencari merah georgette saree sutera imitasi seni dengan blus yang sesuai. Pastikan bahawa saree adalah rumit dihiasi dengan payet dan bekerja resham. Saree dibuat dengan sifon juga merupakan pilihan yang baik untuk perayaan, kerana pakaian yang sangat ringan yang mereka mempunyai bentuk tubuh anda dengan baik.

pakaian India tidak hanya terbatas pada pakaian tradisional India. Bahkan, ada peningkatan jumlah orang yang menikmati memakai pakaian Indo-barat. Bagi wanita, pakaian-pakaian ini India moden termasuk rok, tops, gaun, dan tunik. Ciri-ciri tops kerah mandarin, ruffles, pola rumit, dan kombinasi kain. Tunik akan menjadi pilihan sempurna bagi anda jika anda ingin berdiri keluar dari keramaian tanpa perlu memakai suatu saree. Tunik ini dibuat dengan kain yang sangat baik dan desain yang tegang yang menggunakan logam, rhinestones, dan payet sebagai dekorasi. Satu sisi lain, orang boleh memilih dari pelbagai pilihan pakaian sutera dengan panjang yang berbeza, sulam, dan kerah. Banyak pelanggan telah berkomentar bahawa baju-baju gaya India sangat baik dilakukan, dan sangat fleksibel untuk berbagai kesempatan.

Selain semua pakaian India di atas, Ustav juga membawa aksesori India, dompet, dan kasut yang akan melengkapi busana anda.

Contact MeKita akan berasa gembira membantu anda.
untuk maklumat lanjut pertanyaan,
sila taip mesej anda di sini :
© 2015 - Utsav Fashion, All rights reserved