> Global  >  Hungarian
  • Női ruhzati bolt
  • Online női ruhzat
  • Női ruha vsrls

Indiai Női ruhzat

Indiai nők ruhzati hres sznes s lnk szvet, bonyolult dsztsek, valamint a női sziluettet teremt. Ustav hordozza a klnbző indiai női ruht ksztett kivl művszeti selyem-s trlőrongy klnbző alkalmakkor. Ezek a finom sarees, Salwar kameezes, s a menyasszonyi lehenga cholis kszlnek Jaipur, s ők is szlltott vilgszerte. Nők, akik keresnek ruhzati klnbző alkalmakkor a klnbző kltsgvetsi elgedett lesz, amit Ustav knl.

Az egyik legvonzbb stlust az indiai női ruha saree. A sokfle szn, szvet, s a dekorcik, sarees lehet viselni a fesztivlok s partik, vagy csak egy laza nap. Alkalmi sarees nemcsak megfizethető, de ők is finom faux zsorzsett a tetszetős absztrakt nyomatok. gy a legtbb indiai női ruht azonnal meg modern. Salwar kameez s churidar kameez, msrszt, segt erőstik a női test alakjt a maga szikr vgs. A szles vlasztkban Salwar kameezes a Ustav tele vannak kreatv csavarjk, hogy jra az a benyoms, az indiai női ruha. Pldul egyes Salwar kameezes vons egy ktőfk nyaki stlusban, mg nhny churidar kameez van egy vll-kialakts vonz dekorcik s mintk.

A prtok s fesztivlok, a nett vagy zsorzsett saree biztosan megragad a figyelmet a sok. A maroon net-alap saree deorated a resham munka, Zari, s flitterekkel van egy j vlaszts rszt egy flig hivatalos szemly. Ezek a fl sarees kszlnek szles skljt szvet, belertve a palacsinta, művszeti selyem, zsorzsett, faux zsorzsett, chiffon, net, szatn, s a Brass. Egyes nők javra nnepi Salwar kameez modern csavarral. Ez a fajta indiai nők ruhzati gyakran rsze egy bonyolult flitter műkdik finom szvetek. A pamut stt lila Salwar kameez a resham, flitter, s cutdana lesz tkletes egy nnepi alkalomra a csalddal s bartokkal.

Ustav hordozza nem csak a fent emltett indiai női ruha, hanem a pazar menyasszonyi viselet. A fnyűző lehnga cholis jnnek a klnbző stlusok: a hagyomnyos, hmzett, s kortrs. Ezek az indiai női ruhzat legfontosabb alkalmval gondosan dsztett kvek, zardoni, resham, flitter, s a csillog Zari. Az egyik legnagyobb luxurius Ustav ltal knlt funkcik rzsaszn faux zsorzsett s bonyolult dsztsek hagyomnyos hmzst.

Ms női felsőruhzat Ustav vgez indo-nyugati ruhk, akik lvezik viselő indiai ihletsű mindennapi viselet. Az indo-nyugati kivlasztsa ruhk kz női felsők, szoknyk, tunikk, s a ruhk. Ezek a ruhk stlusos design, mint a fodros, mandarin gallrral, magas nyak gyűjt, ktőfk nyaki, hzzsinrok ujj, motorburkolat dekoltzs, s egy-vll stlusban.

A nők esetben a klnbző stlusok s kltsgvetsek, Ustav mindig kpesek kielgteni őket szles gyűjtemnye indiai ruha. Ustav garantlja, hogy az gyfelek mindig a lehető legjobban.

Contact MeSzvesen, hogy segt n.
tovbbi krdsek,
kedves rja be az zenetet itt :
© 2015 - Utsav Fashion, All rights reserved