> Global  >  Hungarian
  • Női ruházati bolt
  • Online női ruházat
  • Női ruha vásárlás

Indiai Női ruházat

Indiai nők ruházati híres színes és élénk szövet, bonyolult díszítések, valamint a női sziluettet teremt. Ustav hordozza a különböző indiai női ruhát készített kiváló művészeti selyem-és törlőrongy különböző alkalmakkor. Ezek a finom sarees, Salwar kameezes, és a menyasszonyi lehenga cholis készülnek Jaipur, és ők is szállított világszerte. Nők, akik keresnek ruházati különböző alkalmakkor a különböző költségvetési elégedett lesz, amit Ustav kínál.

Az egyik legvonzóbb stílust az indiai női ruha saree. A sokféle szín, szövet, és a dekorációk, sarees lehet viselni a fesztiválok és partik, vagy csak egy laza nap. Alkalmi sarees nemcsak megfizethető, de ők is finom faux zsorzsett a tetszetős absztrakt nyomatok. Így a legtöbb indiai női ruhát azonnal meg modern. Salwar kameez és churidar kameez, másrészt, segít erősítik a női test alakját a maga szikár vágás. A széles választékban Salwar kameezes a Ustav tele vannak kreatív csavarják, hogy újra az a benyomás, az indiai női ruha. Például egyes Salwar kameezes vonás egy kötőfék nyaki stílusban, míg néhány churidar kameez van egy váll-kialakítás vonzó dekorációk és minták.

A pártok és fesztiválok, a nettó vagy zsorzsett saree biztosan megragad a figyelmet a sok. A maroon net-alapú saree deorated a resham munka, Zari, és flitterekkel van egy jó választás részt egy félig hivatalos személy. Ezek a fél sarees készülnek széles skáláját szövet, beleértve a palacsinta, művészeti selyem, zsorzsett, faux zsorzsett, chiffon, net, szatén, és a Brassó. Egyes nők javára ünnepi Salwar kameez modern csavarral. Ez a fajta indiai nők ruházati gyakran része egy bonyolult flitter működik finom szövetek. A pamut sötét lila Salwar kameez a resham, flitter, és cutdana lesz tökéletes egy ünnepi alkalomra a családdal és barátokkal.

Ustav hordozza nem csak a fent említett indiai női ruha, hanem a pazar menyasszonyi viselet. A fényűző lehnga cholis jönnek a különböző stílusok: a hagyományos, hímzett, és kortárs. Ezek az indiai női ruházat legfontosabb alkalmával gondosan díszített kövek, zardoni, resham, flitter, és a csillogó Zari. Az egyik legnagyobb luxurius Ustav által kínált funkciók rózsaszín faux zsorzsett és bonyolult díszítések hagyományos hímzést.

Más női felsőruházat Ustav végez indo-nyugati ruhák, akik élvezik viselő indiai ihletésű mindennapi viselet. Az indo-nyugati kiválasztása ruhák közé női felsők, szoknyák, tunikák, és a ruhák. Ezek a ruhák stílusos design, mint a fodros, mandarin gallérral, magas nyakú gyűjt, kötőfék nyaki, húzózsinórok ujjú, motorburkolat dekoltázs, és egy-váll stílusban.

A nők esetében a különböző stílusok és költségvetések, Ustav mindig képesek kielégíteni őket széles gyűjteménye indiai ruha. Ustav garantálja, hogy az ügyfelek mindig a lehető legjobban.

23408 További tervek elérhető sarees részben az online vásárlás. Most Shop
Contact MeSzívesen, hogy segít Ön.
további kérdések,
kedves írja be az üzenetet itt :
© 2014 - Utsav Fashion, All rights reserved