> Global  >  Hungarian
  • Nők divatház
  • Online női divat
  • Bevásárló nők divat

Indiai női divat

A legmelegebb az új trend az amerikai és európai pályák idén az indiai nők divat. Talán ez volt a szökevény népszerűsége a film "Gettó milliomos", vagy fülledt Liv Tyler sport mehndi tervez az oldalakon egy népszerű divat magazin. Lehet, hogy az indiai női divat lett olyan népszerű, mint tisztán függvényében demográfiai: az Egyesült Államok Népszámlálási Hivatala, indiánok egyik legnagyobb ázsiai kisebbségek az Egyesült Államokban, a második számban csak a kínai. Bármi is az ok, az indiai női divat - ruhák színes szárit kárpitok, kavargó szoknyák, rekeszizom-Baring camisoles - mindenütt úgy nézel ki ebben a szezonban.

Saris talán a legjellemzőbb az összes indiai ruhák az indiai nők divat Pantheon. Láttunk sok fényképet hírességek, mint Naomi Campbell és Goldie Hawn viselt szárik a díjat mutatja, és jótékonysági rendezvényeken. Saris még mindig nem sikerült elkapni a mindennapi viselet a többiek, valószínűleg azért, mert ha még nem nőttek fel rajta szárik, egy téglalapot a színes selyem 5-6 méter nagyon nehéz kárpit. De szárit stílusa több, mint szinte minden más indiai női divat bizonyára befolyásolta a legaranyosabb darabjai Ön látta már a high-end butikok - a hímzett selyem pólók, kabátok, szoknyák, és még a rövid nadrág, hogy mind a düh.

Az indiai hölgyek a divat, hogy a fogott a leggyorsabb valószínűleg a kurta. Indiában, kurtas lazán felszerelve ing alá, hogy olyan alacsony, mint a térd, többnyire férfiak által viselt. Az Egyesült Államokban, kurtas lett az idei kötelező darab elem a nők, értékesített áruházakban, mint a Macy's, a JC Penney's és a Kohl's. Ezek kurtas rövidebbek, mint a hagyományos férfi kurtas viselt Indiában; azok csak jön a csípő és általában párosítva farmer, vagy egy rövid szoknya egy megnyerő, alkalmi megjelenés: az indiai nők divat találkozik Ralph Lauren!

Igaz divat azonban nem csak fordulnak felhígult kiigazítások az indiai női divat - ők vásárolnak tényleges indiai női divat is. Utsav, India premier online bevásárlóközpont, könnyen vásárolni indiai nők divat akkor is, ha soha nem vásárolt meg korábban. Utsav kínál tucatnyi stílusok indiai női divat közül lehet választani.

Mi a helyzet a lehenga? A teljes szoknya olyan terjedelmes, hogy fog tenni akar állni a lábujjak és a forgatag! Párosítani a rövid, rekeszizom-szem blúzok néven Choli. Ne felejtsd el a cipők és egyéb kiegészítők - Utsav értékesíti a teljes vonal az indiai papucs amelyek segítségével testre szabhatjuk a számos különböző módon, hogy kap a pontos színek, sarok-és design motívum, amit akar. Utsav is értékesít a teljes választék divat ruha ékszerek garantáltan viszont még a legegyszerűbb zenekar egy showstopper.

Végső soron, talán a fő oka annak, hogy az indiai női divat már annyira népszerű a Nyugat, mert kényelmes, szórakoztató hord, és hozza ki a legtöbb női aspektusait mindannyiunk anélkül, hogy túlságosan émelyítő vagy szentimentális. Várnak a több indiai nők divat az elkövetkező években a szavak, mint "kurta", "Salwar kameez" és a "lehenga" és más indiai női divat termsbecome része minden nyugati nő divat szókincse. Ki tudja? Lehet, hogy mi minden is megtanulnak kendő szárit helyesen!

8487 További tervek elérhető Salwar kameez részben az online vásárlás. Most Shop
Contact MeSzívesen, hogy segít Ön.
további kérdések,
kedves írja be az üzenetet itt :
© 2014 - Utsav Fashion, All rights reserved