> Global  >  Hungarian
  • Nők divathz
  • Online női divat
  • Bevsrl nők divat

Indiai női divat

A legmelegebb az j trend az amerikai s eurpai plyk idn az indiai nők divat. Taln ez volt a szkevny npszerűsge a film "Gett milliomos", vagy flledt Liv Tyler sport mehndi tervez az oldalakon egy npszerű divat magazin. Lehet, hogy az indiai női divat lett olyan npszerű, mint tisztn fggvnyben demogrfiai: az Egyeslt llamok Npszmllsi Hivatala, indinok egyik legnagyobb zsiai kisebbsgek az Egyeslt llamokban, a msodik szmban csak a knai. Brmi is az ok, az indiai női divat - ruhk sznes szrit krpitok, kavarg szoknyk, rekeszizom-Baring camisoles - mindentt gy nzel ki ebben a szezonban.

Saris taln a legjellemzőbb az sszes indiai ruhk az indiai nők divat Pantheon. Lttunk sok fnykpet hressgek, mint Naomi Campbell s Goldie Hawn viselt szrik a djat mutatja, s jtkonysgi rendezvnyeken. Saris mg mindig nem sikerlt elkapni a mindennapi viselet a tbbiek, valsznűleg azrt, mert ha mg nem nőttek fel rajta szrik, egy tglalapot a sznes selyem 5-6 mter nagyon nehz krpit. De szrit stlusa tbb, mint szinte minden ms indiai női divat bizonyra befolysolta a legaranyosabb darabjai n ltta mr a high-end butikok - a hmzett selyem plk, kabtok, szoknyk, s mg a rvid nadrg, hogy mind a dh.

Az indiai hlgyek a divat, hogy a fogott a leggyorsabb valsznűleg a kurta. Indiban, kurtas lazn felszerelve ing al, hogy olyan alacsony, mint a trd, tbbnyire frfiak ltal viselt. Az Egyeslt llamokban, kurtas lett az idei ktelező darab elem a nők, rtkestett ruhzakban, mint a Macy's, a JC Penney's s a Kohl's. Ezek kurtas rvidebbek, mint a hagyomnyos frfi kurtas viselt Indiban; azok csak jn a cspő s ltalban prostva farmer, vagy egy rvid szoknya egy megnyerő, alkalmi megjelens: az indiai nők divat tallkozik Ralph Lauren!

Igaz divat azonban nem csak fordulnak felhgult kiigaztsok az indiai női divat - ők vsrolnak tnyleges indiai női divat is. Utsav, India premier online bevsrlkzpont, knnyen vsrolni indiai nők divat akkor is, ha soha nem vsrolt meg korbban. Utsav knl tucatnyi stlusok indiai női divat kzl lehet vlasztani.

Mi a helyzet a lehenga? A teljes szoknya olyan terjedelmes, hogy fog tenni akar llni a lbujjak s a forgatag! Prostani a rvid, rekeszizom-szem blzok nven Choli. Ne felejtsd el a cipők s egyb kiegsztők - Utsav rtkesti a teljes vonal az indiai papucs amelyek segtsgvel testre szabhatjuk a szmos klnbző mdon, hogy kap a pontos sznek, sarok-s design motvum, amit akar. Utsav is rtkest a teljes vlasztk divat ruha kszerek garantltan viszont mg a legegyszerűbb zenekar egy showstopper.

Vgső soron, taln a fő oka annak, hogy az indiai női divat mr annyira npszerű a Nyugat, mert knyelmes, szrakoztat hord, s hozza ki a legtbb női aspektusait mindannyiunk anlkl, hogy tlsgosan melytő vagy szentimentlis. Vrnak a tbb indiai nők divat az elkvetkező vekben a szavak, mint "kurta", "Salwar kameez" s a "lehenga" s ms indiai női divat termsbecome rsze minden nyugati nő divat szkincse. Ki tudja? Lehet, hogy mi minden is megtanulnak kendő szrit helyesen!

Contact MeSzvesen, hogy segt n.
tovbbi krdsek,
kedves rja be az zenetet itt :
© 2015 - Utsav Fashion, All rights reserved